VITRACO GLAS –EN SPIEGELWERK IN BRUSSEL
ALLE GLASWERKEN

SNEL - PROFESSIONEEL - KWALITATIEF

Vitraco – Spiegelwerk in Brussel

Wenst u meer informatie of een offerte?

Contacteer ons via ons contactformulier

Beglazing Vitraco in Schaarbeek biedt sinds 30 jaar
een volledig gamma aan glas – en spiegelwerk in en rondom Brussel.

[google-reviews-pro place_photo=https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipN7wOgclOYRlBXQciLuWLl2EF5vkC42n5s6o6KV=s1600-w300-h300 place_name=’A. Vitraco sa’ place_id=ChIJ94erDmjDw0cRCbTpKefGG1o auto_load=true rating_snippet=true sort=3 write_review=true view_mode=badge_left max_width=300 max_height=250 open_link=true nofollow_link=true lazy_load_img=true reviews_lang=nl]

Wij verlenen onze diensten zowel aan particulieren aan bedrijven aan instellingen voor :

Het concept

De plaatsing

Glasproblemen

Vitraco tot uw dienst

Wij staan steeds tot uw dienst als particulier of bedrijf, of het nu gaat om een snelle reparatie bij u thuis, of een glasbreuk in uw winkel, bedrijf of bedrijfsruimte. Heeft u nog nooit beroep gedaan op een glazenmaker om een raam te verwisselen? Een eenvoudig telefoontje en wij verzorgen uw schade, de reparatie van enkele, dubbele of driedubbele beglazing met installatie en levering.

Vervanging van glaswerk

Zijn uw ramen gebroken, gebarsten of gekrast ? Of het nu gaat om een gebroken of gebarsten raam, of een complete vervanging. Vitraco staat tot uw dienst.

Thermisch isolatieglas

Beglazing met thermische isolatie (dubbele beglazing, driedubbele beglazing) moet door een vakman worden vervangen. Vitraco is een expert gespecialiseerd in de installatie van thermisch isolatieglas.

Geluidsdichte beglazing

Onze specialisten staan steeds tot uw beschikking om uw geluidsdichte beglazing te vervangen (versterkende geluidsisolatie met dubbel of driedubbel glas).

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas (inbraakwerend glas, SECURIT-glas, veiligheidsglas, enz.) moet door professionals worden behandeld. Gebruik Vitraco voor de installatie van al uw veiligheidsramen.

Achterwanden

Achterwanden is een onderdeel van de interieurdecoratie van een keuken die het verdient om een professionele hersteller te bellen.

Snijden / Vormgeving

Het snijden en vormgeving van glas is een zeer delicate behandeling : doe beroep op Vitraco, een professional gespecialiseerd in het snijden en vormgeven van glaswerk.

Glazen deuren

Onze glazenmakers staan tot uw dienst voor het vervangen of plaatsen van alles soorten glazen deuren.

Douchedeuren

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor de plaatsing van een douchedeur, aangepast aan uw badkamer.

Glaswerk in huis

Het plaatsen van een glazen balustrade, een glazen trap of glazen vloerplaten zijn operaties waarvoor de tussenkomst van een professionele Vitraco-expert van groot belang is.

Spiegelwerk

Onze experts staan tot uw beschikking voor het bestuderen en adviseren van al uw spiegelwerk op maat.

Wenst u meer informatie of een offerte

Contacteer ons via ons contactformulier

vitraco glas –en spiegelwerk in brussel alle glaswerken

Contacteer ons

Vitraco is werkzaam in Brussel en de 19 hoofdstedelijke gemeentes, alsook rondom. U kan in deze regio steeds beroep doen op een Vitraco expert voor advies. Onze kantoren zijn gemakkelijk te bereiken, gelegen te Schaarbeek, Weldoenersplein 11-12.  (op de hoek van de straat die uitgeeft op het rond punt van de markt)

Contactformulier


  Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy

  Contacteer ons

  A Vitraco Sprl
  0644 932 907
  Weldoenersplein 11
  1030 Brussel

  Tel 02 / 216 83 89
  Fax 02 / 215 45 72

  email: info@vitraco.be

  Wij zijn steeds bereikbaar via
  GSM 0475 37 40 76

  Openingsuren:

  Maandag tot vrijdag van 9u30 tot 18u00
  Zaterdag van 9u00 tot 15u00
  Afhalen van materiaal mogelijk op afspraak 9u30
  Zondag gesloten

  [{"stylers":[{"hue":"#ff1a00"},{"invert_lightness":true},{"saturation":-100},{"lightness":33},{"gamma":0.5}]},{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#2D333C"}]}]
  Offre gratuite ou information