Etalages vervangen

Vitraco glas –en spiegelwerk in brussel

Uw etalage is kapot en u moet deze zo snel mogelijk vervangen?

Contacteer ons via ons contactformulier

Wij depanneren u indien nodig met onze gespecialiseerde apparatuur, zoals een kraan uitgerust met een scharnierende arm met een zuignap. We vervangen zowel de etalage van uw winkel, als die van uw bedrijfsruimte, de ramen van de lobby van een gebouw, enz. …

ONZE ERVARING

Wij staan tot uw dienst voor al uw professionele werken (etalage, handelspanden, ramen van de ingang van gebouwen …). Onze experts grijpen snel in, zowel in als rondom Brussel voor de vervanging van glaswerk na een breuk.

In geval van nood grijpen wij in met onze gespecialiseerde apparatuur (zuigrobots, kraan uitgerust met een scharnierarm uitgerust met zuignap).

We bieden ook een installatie- en verwijderingsservice om de doorvoer van omvangrijke apparatuur via uw etalage mogelijk te maken. Deze service wordt uitgevoerd door professionals die de veiligheid van de operatie garanderen.

 

Met onze kranen uitgerust met zuignappen, vervangen we ook uw oude enkele beglazing door dubbele of driedubbele beglazing.

Deze bewerking wordt hoofdzakelijk uitgevoerd op houten of metalen raamwerk. Inderdaad, de PVC-kozijnen, die recenter zijn, worden oorspronkelijk vaak al uitgevoerd in dubbele beglazing, hoewel dit niet altijd het geval is.

Voordat we ingrijpen, bestuderen we zorgvuldig de kosten van de aanpassing en de staat van het raamwerk om u de best mogelijke offerte aan te kunnen bieden en onaangename verrassingen te voorkomen.

Wenst u meer informatie of een offerte?

Contacteer ons via ons contactformulier

vitraco glas –en spiegelwerk in brussel alle glaswerken

Contacteer ons

Vitraco is werkzaam in Brussel en de 19 hoofdstedelijke gemeentes, alsook rondom. U kan in deze regio steeds beroep doen op een Vitraco expert voor advies. Onze kantoren zijn gemakkelijk te bereiken, gelegen te Schaarbeek, Weldoenersplein 11-12.  (op de hoek van de straat die uitgeeft op het rond punt van de markt)

Contactformulier


  Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy

  Contacteer ons

  A Vitraco Sprl
  0644 932 907
  Weldoenersplein 11
  1030 Brussel

  Tel 02 / 216 83 89
  Fax 02 / 215 45 72

  email: info@vitraco.be

  Wij zijn steeds bereikbaar via
  GSM 0475 37 40 76

  Openingsuren:

  Maandag tot vrijdag van 9u30 tot 18u00
  Zaterdag van 9u00 tot 15u00
  Afhalen van materiaal mogelijk op afspraak 9u30
  Zondag gesloten

  Offre gratuite ou information