Glas in huis

Vitraco glas –en spiegelwerk in brussel

Wenst u meer informatie of een offerte?

Contacteer ons via ons contactformulier

Het installeren van een glazen balustrade, een glazen trap, glazen vloertegels zijn operaties die de tussenkomst van een professional vereisen. De Vitraco-experts blinken uit op deze gebieden.

ONZE ERVARING

Vloertegels

De glazen tegels zorgen voor een elegant, trendy en vooral design effect. We hebben voor u enkele foto’s van onze realisaties in glazen vloeren geselecteerd.

Volg de huidige trend met glazen vloertegels. Het is een slimme manier om ruimtes in een benedenverdieping zonder toegang tot natuurlijk licht, te verlichten.

We vervaardigen vloertegels met gehard gelaagd glas voor betere weerstand bij aanzienlijke impact en een optimale geschiktheid om zware gewichten te ondersteunen. Het is perfect mogelijk om de beglazing te combineren met andere materialen zoals hout, de integratie van een afbeelding of decoratieve elementen.

sol_verre
sol_verre_02

Trappen

Wil je transparantie en licht in huis?

Laat de grote trap van ‘Chambord’ in zijn kasteel en profiteer van nieuwe innovaties in de architectuur wereld. Creëer met een glazen trap een nieuwe heldere en functionele ruimte.

Vitraco gebruikt materialen volgens de nieuwste technologieën om u de trap te bieden waarvan u droomt.

Escalier

De glazen trap beantwoordt perfect aan de architecturale vereisten terwijl hij volledig veilig is met respect voor alle veiligheidsnormen (tri-gelamineerd), en speelt bewonderenswaardig zijn rol van verticale overgang en transparantie.

Of u nu een rechte, kwart, halve draai of wenteltrap wilt, wij hebben de oplossing van glazen treden die bij uw interieur passen.

We vervaardigen op maat gemaakte trappen, we kunnen allerlei soorten glazen trappen maken, evenals balustrades, vloertegels … die uw verbeelding en uw decoratieve smaak de vrije loop geven.

Terrasscheiding

Séparation de terrasse

Reling

Garde corps

Wenst u meer informatie of een offerte?

Contacteer ons via ons contactformulier

vitraco glas –en spiegelwerk in brussel alle glaswerken

Contacteer ons

Vitraco is werkzaam in Brussel en de 19 hoofdstedelijke gemeentes, alsook rondom. U kan in deze regio steeds beroep doen op een Vitraco expert voor advies. Onze kantoren zijn gemakkelijk te bereiken, gelegen te Schaarbeek, Weldoenersplein 11-12.  (op de hoek van de straat die uitgeeft op het rond punt van de markt)

Contactformulier


  Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy

  Contacteer ons

  A Vitraco Sprl
  0644 932 907
  Weldoenersplein 11
  1030 Brussel

  Tel 02 / 216 83 89
  Fax 02 / 215 45 72

  email: info@vitraco.be

  Wij zijn steeds bereikbaar via
  GSM 0475 37 40 76

  Openingsuren:

  Maandag tot vrijdag van 9u30 tot 18u00
  Zaterdag van 9u00 tot 15u00
  Afhalen van materiaal mogelijk op afspraak 9u30
  Zondag gesloten

  Offre gratuite ou information