Beglazing vervangen

Vitraco glas –en spiegelwerk in brussel

Wenst u een beglazing te vervangen?

Contacteer ons via ons contactformulier

U moet een gebroken of bekrast glas vervangen? Wij berekenen de afmetingen van de glasplaat, verzorgen de vervanging van het glaswerk en nemen het defecte glas mee!

ONZE ERVARING

Ongeacht het type glas dat u wenst te vervangen, ons team van professionals snijdt, vormt en lijmt het glas volgens de juiste afmetingen. Het vormen kan op verschillende manieren gebeuren: vormgeven van randen, het slijpen van glaswerk, het boren van gaten en inkepingen, etsen, zandstralen, enz …

Glas wordt niet alleen voor ramen gebruikt. Het geeft de mogelijkheid om specifieke design ontwerpen te realiseren of vorm te geven aan je planken, salontafel of eetkamer …

Wilt u de achterwanden van uw schuifdeuren of muurbekledingen veranderen omdat deze beschadigd is? Het gaat om een hoogwaardig decoratief glas dat talloze esthetische mogelijkheden biedt. Onze professionele procedure garandeert de uniformiteit van de gelakte laag en een superieure kwaliteit.

Wij bieden verschillende soorten glas: helder glas, bedrukt glas, gewapend glas en veiligheidsglas: gehard glas en gelaagd glas.

Esthetisch glaswerk biedt een perfecte balans tussen intimiteit en transparantie. Deze decoratieve glaspartijen bestaan ​​uit een heldere glasplaat waarop op een of beide zijden een patroon en textuur zijn gedrukt. Door het licht door te laten maar tevens de ondoorzichtbaarheid te behouden, zijn deze glaspartijen bijzonder geschikt voor de realisatie van deuren, douches of vergaderruimtes.

Twintig geometrische patronen zijn beschikbaar: gestileerd, klassiek, modern en uniek… u zult verwend worden met de keuze!

Helder glas, bestaande uit een heldere of  een gekleurde glasplaat, wordt vervaardigd door het gieten in een bad met gesmolten tin. Het is het basisproduct voor de vorming van dubbele beglazing, thermische beglazing, gelaagd, versterkt, gehard glas , …

Het is een glas waarin tijdens de productiefase, een draadgaas wordt ingebouwd, die is ontworpen om de stukjes glas op hun plaats te houden in geval van breuk. De eigenschappen van dit type beglazing zijn dezelfde als die van een enkele beglazing.

Wenst u meer informatie of een offerte?

Contacteer ons via ons contactformulier

vitraco glas –en spiegelwerk in brussel alle glaswerken

Contacteer ons

Vitraco is werkzaam in Brussel en de 19 hoofdstedelijke gemeentes, alsook rondom. U kan in deze regio steeds beroep doen op een Vitraco expert voor advies. Onze kantoren zijn gemakkelijk te bereiken, gelegen te Schaarbeek, Weldoenersplein 11-12.  (op de hoek van de straat die uitgeeft op het rond punt van de markt)

Contactformulier


  Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy

  Contacteer ons

  A Vitraco Sprl
  0644 932 907
  Weldoenersplein 11
  1030 Brussel

  Tel 02 / 216 83 89
  Fax 02 / 215 45 72

  email: info@vitraco.be

  Wij zijn steeds bereikbaar via
  GSM 0475 37 40 76

  Openingsuren:

  Maandag tot vrijdag van 9u30 tot 18u00
  Zaterdag van 9u00 tot 15u00
  Afhalen van materiaal mogelijk op afspraak 9u30
  Zondag gesloten

  Offre gratuite ou information