Veiligheidsglas

Vitraco glas –en spiegelwerk in brussel

Een veiligheidslas nodig?

Contacteer ons via ons contactformulier

Het is soms nodig om veiligheidsglas te installeren om bijvoorbeeld de stabiliteit van een raam of een andere soort beglazing zoals leuningen te versterken.

ONZE ERVARING

Gehard glas

Dit type glas ondergaat een versterkende warmtebehandeling, waardoor het mogelijk is om zijn weerstand tegen verschillende mechanische en thermische tegenwerkingen te verhogen. Het ondersteunde temperatuurverschil kan tot 200 ° C bedragen. Als het glas breekt, barst het in kleine, ongelijke stukjes om het risico op diepe verwondingen te verminderen.

Gelaagd glas

Het bestaat uit twee of meerdere glasplaten samengesteld met een of meer plastic films (PVB) of harsen. Een warmtebehandeling onder druk zorgt voor een perfecte hechting. Eenmaal gehecht, kan het gelaagde glas niet meer worden gesneden, vervormd, gezaagd of doorboord. Als het glas breekt, houden de PVB-films de glasfragmenten op hun plaats. Het is mogelijk om de eigenschappen van gelaagd glazen aan te passen. PVB-films kunnen helder, mat of zelfs soms gekleurd zijn.

Wenst u meer informatie of een offerte?

Contacteer ons via ons contactformulier

vitraco glas –en spiegelwerk in brussel alle glaswerken

Contacteer ons

Vitraco is werkzaam in Brussel en de 19 hoofdstedelijke gemeentes, alsook rondom. U kan in deze regio steeds beroep doen op een Vitraco expert voor advies. Onze kantoren zijn gemakkelijk te bereiken, gelegen te Schaarbeek, Weldoenersplein 11-12.  (op de hoek van de straat die uitgeeft op het rond punt van de markt)

Contactformulier


  Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy

  Contacteer ons

  A Vitraco Sprl
  0644 932 907
  Weldoenersplein 11
  1030 Brussel

  Tel 02 / 216 83 89
  Fax 02 / 215 45 72

  email: info@vitraco.be

  Wij zijn steeds bereikbaar via
  GSM 0475 37 40 76

  Openingsuren:

  Maandag tot vrijdag van 9u30 tot 18u00
  Zaterdag van 9u00 tot 15u00
  Afhalen van materiaal mogelijk op afspraak 9u30
  Zondag gesloten

  Offre gratuite ou information