Onze diensten

Vervanging van glaswerk

Zijn uw ramen gebroken, gebarsten of gekrast ? Of het nu gaat om een gebroken of gebarsten raam, of een complete vervanging. Vitraco staat tot uw dienst.

Thermisch isolatieglas

Beglazing met thermische isolatie (dubbele beglazing, driedubbele beglazing) moet door een vakman worden vervangen. Vitraco is een expert gespecialiseerd in de installatie van thermisch isolatieglas.

Geluidsdichte beglazing

Onze specialisten staan steeds tot uw beschikking om uw geluidsdichte beglazing te vervangen (versterkende geluidsisolatie met dubbel of driedubbel glas).

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas (inbraakwerend glas, SECURIT-glas, veiligheidsglas, enz.) moet door professionals worden behandeld. Gebruik Vitraco voor de installatie van al uw veiligheidsramen.

Achterwanden

Achterwanden is een onderdeel van de interieurdecoratie van een keuken die het verdient om een professionele hersteller te bellen.

Snijden / Vormgeving

Het snijden en vormgeving van glas is een zeer delicate behandeling : doe beroep op Vitraco, een professional gespecialiseerd in het snijden en vormgeven van glaswerk.

Glazen deuren

Onze glazenmakers staan tot uw dienst voor het vervangen of plaatsen van alles soorten glazen deuren.

Douchedeuren

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor de plaatsing van een douchedeur, aangepast aan uw badkamer.

Glaswerk in huis

Het plaatsen van een glazen balustrade, een glazen trap of glazen vloerplaten zijn operaties waarvoor de tussenkomst van een professionele Vitraco-expert van groot belang is.

Spiegelwerk

Onze experts staan tot uw beschikking voor het bestuderen en adviseren van al uw spiegelwerk op maat.

Offre gratuite ou information