Achterwanden

Vitraco glas –en spiegelwerk in brussel

Heb je achterwanden nodig?

Contacteer ons via ons contactformulier

De achterwanden is een type glas dat zeer gewild is, omdat het de mogelijkheid biedt om een decoratief kwaliteitsglas te installeren met oneindige esthetische variaties.

ONZE ERVARING

Het glas is zowel glanzend als reflecterend met een lak van superieure kwaliteit die wordt aangebracht op de achterzijde van het glas. Dit specifieke aspect maakt het mogelijk om elk type interieur te verfraaien. De achterwanden wordt vooral gebruikt voor de realisatie van wandbekleding, schuifdeuren, bescherming van salon –of eettafel of ander meubilair: planken, toonbanken enz … Verschillende toepassingen zijn mogelijk afgestemd op je behoeften en creativiteit.

Crédence
Crédence
Crédence

Het glas van achterwanden is esthetisch en biedt een bijzonder ontwerp. Het is verkrijgbaar in 25 kleuren en verschillende maten. Dankzij onze professionele procedure, garanderen wij een superieure kwaliteit en een uniformiteit van de gelakte laag. Decoratieve glazen zoals achterwanden zijn ook verkrijgbaar in de versie “gehard glas”.

Wenst u meer informatie of een offerte?

Contacteer ons via ons contactformulier

vitraco glas –en spiegelwerk in brussel alle glaswerken

Contacteer ons

Vitraco is werkzaam in Brussel en de 19 hoofdstedelijke gemeentes, alsook rondom. U kan in deze regio steeds beroep doen op een Vitraco expert voor advies. Onze kantoren zijn gemakkelijk te bereiken, gelegen te Schaarbeek, Weldoenersplein 11-12.  (op de hoek van de straat die uitgeeft op het rond punt van de markt)

Contactformulier


  Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy

  Contacteer ons

  A Vitraco Sprl
  0644 932 907
  Weldoenersplein 11
  1030 Brussel

  Tel 02 / 216 83 89
  Fax 02 / 215 45 72

  email: info@vitraco.be

  Wij zijn steeds bereikbaar via
  GSM 0475 37 40 76

  Openingsuren:

  Maandag tot vrijdag van 9u30 tot 18u00
  Zaterdag van 9u00 tot 15u00
  Afhalen van materiaal mogelijk op afspraak 9u30
  Zondag gesloten

  Offre gratuite ou information