Thermisch isolatieglas

Vitraco glas –en spiegelwerk in brussel

Heeft u beglazing met thermische isolatie nodig?

Contacteer ons via ons contactformulier

U heeft uw huis al geïsoleerd: dakisolatie, isolatie in de muren … maar heeft u ook gedacht aan het plaatsen van thermisch isolatieglas in de woning. Het installeren van ramen met dubbele of driedubbele beglazing geeft u de meest efficiënte thermische isolatie.

ONZE ERVARING

Wij werken met alle soorten raamwerk: hout, aluminium en PVC. De installatie van een isolerende beglazing of topisolatie ter vervanging van een enkele beglazing gebeurt echter hoofdzakelijk op houten of metalen raamwerk. De PVC-kozijnen zijn meestal al uitgerust, aangezien  ze de oorsprong van dubbele of driedubbele beglazing zijn, maar, indien nodig, schatten we de kosten van eventueel noodzakelijke aanpassingen.

Het type thermische isolatieglas dat we installeren is zeer efficiënt. Het bereik van de lagen met vele functies maakt ook het beheer van zonnewinst mogelijk.

Votre spécialité en miroiterie et vitrerie sur Bruxelles
Votre spécialité en miroiterie et vitrerie sur Bruxelles
Votre spécialité en miroiterie et vitrerie sur Bruxelles

We verzorgen eveneens de vervanging van dubbele of driedubbele beglazing. Belgische productie bij onze partners met 10 jaar fabrieksgarantie.

De plaatsing van een isolatieglas of topisolator ter vervanging van een enkele beglazing wordt voornamelijk uitgevoerd bij houten of metalen raamwerk … In feite is de technologie van PVC-raamwerk relatief nieuwer, en zijn ze normaal gezien reeds uitgerust met dubbele beglazing. Dit is echter niet altijd het geval. In dit geval zullen we zorgvuldig de kosten van de nodige aanpassingen aan het raamwerk evalueren. Sommige zijn eenvoudig aan te passen omdat ze oorspronkelijk zijn ontworpen om te worden voorzien van enkele of dubbele beglazing. Anderen vereisen de nodige aanpassingen.

De dubbele en driedubbele beglazing die we gebruiken, belooft een uitstekende thermische isolatie en zonnewarmtebeheer dankzij het brede waaier aan lagen met vele functies.

Avantages

 • Een groot aantal mogelijkheden, gelaagd, met gekleurde tussenlagen,…
 • De Belgische productie van deze beglazingen volgt de strengste kwaliteitscontroles die vereist zijn in de sector van isolerende glas.

Aangezien isolatieglas veel wordt gebruikt in woningen en commerciële gebouwen, zijn onze producten geschikt voor een brede waaier aan toepassingen. Er zijn dan ook talrijke keuzemogelijkheden aangepast aan uw omgeving: gelaagd glas, met gekleurde tussenlagen, enz…

Wenst u meer informatie of een offerte?

Contacteer ons via ons contactformulier

vitraco glas –en spiegelwerk in brussel alle glaswerken

Contacteer ons

Vitraco is werkzaam in Brussel en de 19 hoofdstedelijke gemeentes, alsook rondom. U kan in deze regio steeds beroep doen op een Vitraco expert voor advies. Onze kantoren zijn gemakkelijk te bereiken, gelegen te Schaarbeek, Weldoenersplein 11-12.  (op de hoek van de straat die uitgeeft op het rond punt van de markt)

Contactformulier


  Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy

  Contacteer ons

  A Vitraco Sprl
  0644 932 907
  Weldoenersplein 11
  1030 Brussel

  Tel 02 / 216 83 89
  Fax 02 / 215 45 72

  email: info@vitraco.be

  Wij zijn steeds bereikbaar via
  GSM 0475 37 40 76

  Openingsuren:

  Maandag tot vrijdag van 9u30 tot 18u00
  Zaterdag van 9u00 tot 15u00
  Afhalen van materiaal mogelijk op afspraak 9u30
  Zondag gesloten

  Offre gratuite ou information